Wilt u meedenken in het EMB&ICT-panel?

Voor onze onderzoeken werken wij graag samen met ervaringsdeskundigen in de zorg voor mensen met EMB. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden voor ons panel.


Het EMB&ICT-panel – Doet u ook mee?

 Als u betrokken bent bij de zorg voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB), dan zult u vast de uitdagingen kennen die hiermee gepaard gaan. Daarom zijn wij op zoek naar u! Wij doen onderzoek naar hulpmiddelen die u en anderen kunnen helpen in de praktijk. Wij werken bijvoorbeeld aan een ‘slimme sok’ die kan meten of iemand pijn heeft. Dit doen wij echter niet alleen. We hebben hulp van mensen die dagelijks te maken hebben met de zorg voor iemand met EMB. Zij beantwoorden onze vragen en denken mee over de onderzoeken. Zo zorgen we er samen voor dat ons onderzoek zinvol is voor de dagelijkse praktijk.

 Wilt u ook meedenken over onze onderzoeken? Wij zijn altijd op zoek naar meer leden voor ons panel. Of u nou ouder, broer/zus of een ander familielid bent, gedragsdeskundige, ergotherapeut, verzorger, begeleider, psychomotorisch therapeut, of op een andere manier betrokken bent bij de zorg voor mensen met EMB, wij zijn op zoek naar u!

 Stuur ons een berichtje via het contactformulier, mail ons via embenict.fgb@vu.nl of kom langs op onze netwerkmiddag (houd de website in de gaten voor de datum en locatie van de volgende netwerkmiddag).