Impressie van de online netwerkbijeenkomst in november 2020

Kon je niet bij de online netwerkbijeenkomst zijn? Hier een sfeerimpressie!


Donderdagochtend 26 november was het dan zover: de eerste online netwerkbijeenkomst! 

Een hele ervaring maar wat was het geslaagd.

In een mooi programma begon Paula Sterkenburg met een update over de projecten binnen Sociale relaties & ICT: de Serious game 'jij & ik', Aansluiten & Stimuleren en de HiSense app. Daarbij hielpen ervaringsdeskundigen Mark, Yvonne en Leroy en onderzoeker Evelien van Wingerden.

Vervolgens gaf Inesz van Benten een presentatie over implementatie. Met handige tips voor implementatie kunnen onderzoekers en andere betrokkenen nu weer verder aan de slag!

 

 

Daarna haalden Elize Middelhoven en Mirjam Wouda samen met de aanwezigen nieuwe kennisvragen op. Deze werden verzameld op een padlet. Er ontstonden mooie nieuwe kennisvragen uit de praktijk die voor de onderzoekers genoeg stof tot nadenken geven. Wordt vervolgd!

Tijdens de afsluiting werd de vraag gesteld of we nogmaals een online bijeenkomst zouden kunnen organiseren, als de maatregelen het nog niet toelaten een fysieke bijeenkomst te organiseren. Het antwoord was overduidelijk: ja! 

Dus houdt onze kanalen in de gaten voor een mogelijk vervolg.

 

Dank alle aanwezigen voor de interessante inbreng.

En hopelijk tot ziens!